Welcome, bienvenido, bienvenuto, bienvenu, willkommen, 歓迎 … MOBILE!

Estándar
49Welcome blog, i de pas, Welcome Mobile!    

Una iniciativa des del meu punt de vista bastant atrevida i innovadora. Es tracta d’un gran pas en la comunicació alhora d’interactuar amb el públic directe i indirecte, i fer-los partícips del moviment. No hi ha millor manera que conèixer un esdeveniment o nova tendència, si a més d’estar informat, has pogut participar i/o veure-ho amb els teus propis ulls a peu de carrer.

Per vendre la marca Barcelona i relacionar-la amb el món de la tecnologia mòbil és una idea molt encertada. Ja que la gent no està acostumada a veure un mòbil gegant pels carrers de Barcelona, i menys si vas veient salutacions de tot tipus. Crec que aconsegueixen cridar l’atenció d’aquest públic secundari al qual no va dirigit el congrés, perquè no busquen informar on i quan serà, sinó fer un reclam. Igualment trobo desorbitat el preu de l’entrada (uns 600e) al congrés i és com ficar la mel als llavis de la ciutadania i que després no puguin assistir.

Per l’objectiu que persegueix la campanya l’eina del màrqueting viral esdevé molt adient per comunicar-la i posicionar Barcelona i el mòbil en la ment del seu públic. Considero que és una campanya propera, en el sentit de poder participar i estar al carrer; però per una altra banda veig que potser la gent no sap ben bé l’objectiu o què està venent. Si no m’hagués informat, pensaria que es tracta d’una marca de telefonia mòbil.

En definitiva, crec que tindrà èxit i és una acció comunicativa molt dinàmica i original. Aconseguirà el renom internacional i nacional que busca. A més els assistents al congrés tindran curiositat per unes pantalles gegants que els hi donen la benvinguda. Segurament l’experiència anirà de “boca en boca” i es quedarà gravada en les retines.


Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s